Over mij

Ik ben Jolanda. Getrouwd met een lieve man en de trotse moeder van twee kinderen. Al zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in mode. Modetrends volg ik op de voet, niet alleen op het gebied van kleding, maar ook trendy kapsels en schoenen hebben mijn warme belangstelling.

Als klein meisje speelde ik al kledingwinkeltje met kleding uit mijn eigen kledingkast. Ook modeshows op tv volgde ik maar al te graag en als de ‘Wehkamp’ op de deurmat viel was ik daar als eerste bij. Mijn inspiratie haal ik van de straat en uit de media. Ik zie daar dagelijks de mooiste en creatiefste creaties voorbijkomen.

Met mijn jarenlange ervaring in de kledingbranche heb ik een bijzonder goed gevoel ontwikkeld voor stijl en mode.
Mijn passie werd steeds meer het helpen van mensen hun persoonlijke stijl te vinden. Als iemand gelukkig de winkel uitliep, was mijn dag goed.

Belangrijker misschien nog wel is dat ik door mijn ervaring veel mensenkennis heb opgedaan en daardoor heel goed kan zien welke stijl iemand wil uitstralen en wat het beste bij iemand past qua persoonlijkheid.

 

Dus kom je er zelf niet uit om mooie en goed passende kleding, qua kleur, maat of kledingstijl te vinden die jouw persoonlijkheid het beste tot hun recht laat komen?

Of wil je tijdens het shoppen eerlijk en goed advies van iemand die al jaren ervaring heeft. Ik kan je adviseren wat er mooi bij jouw figuur en persoonlijkheid staat. Onder andere door een kleurenanalyse.

Misschien zoek je een zakelijke kledingset, waarmee je serieus genomen wil worden, maar toch ook modieus en stijlvol? Maar heb je een drukke baan en je komt er niet uit waar en wanneer je je kleding wil gaan halen?

Ik kan samen met jou je garderobe bekijken en samen mooie combinaties maken van je bestaande collectie.

Of we kunnen samen op pad naar door mij geselecteerde winkels, waar we mooi passende aanvullingen kunnen vinden op je eigen kledingkast. Hierdoor zal je in de toekomst geen miskopen meer hebben en is je kledingkast heerlijk opgeruimd.

Ook is er de mogelijkheid dat ik alleen voor jou op pad ga als personal shopper.

Ik word er heel blij van als iemand gelukkig wordt van de nieuwe look. Iemands persoonlijkheid tot zijn recht laten komen is mijn passie.

 

 

Gastelsedijk west 24
4754 AT Stampersgat

Tel.: 06 - 30795656

Email: info@yostyling.nl

KvK: 80694705
BTW:  NL003483508B65

Volg mij op